Om JUBËL

Jubël föddes när producenten och sångaren Sebastian Atas tog kontakt med musikern Victor Sjöstrom på Soundcloud. På rekordtid har de två småstadskillarna nått miljontals lyssnare, legat på listorna över hela världen och gjort utsålda konserter i både Sverige och utomlands. Nu tar de nästa steg och vi ser fram emot konserter både på hemmaplan och i andra länder.

Med ett sound som hyllar EDM, blinkningar av rena popmelodier och solida riff har succérna stått på rad sedan 2017. En duo som streamar guld och platinum, har miljontals streams på TikTok och med flera stora samarbeten (tex. H&M).

Enligt de själva är receptet för framgången inte mycket svårare än att gå in i studion och ha skoj. Den inställningen har odiskutabelt lett Jubël framåt, deras genombrottshit “Dancing In The Moonlight” är redan en klassiker och som nådde nya höjde när DJ-ikonen Tiësto gjorde en egen remix. Förutom att själva njuta av den kreativa prossesen vill Jübel sprida den glädjen vidare. Musiken är inte skapad för alla att föstå, Jubël vill kickstarta dansglovet och låta folk fly vardagen en stund. Helt enkelt göra världen lite mer färgglad.

Duons framgång bygger på deras talang för melodier och målet att musiken ska vara enkel att ta till sig. Jubëls bredd och mångsidighet hörs i låtar som ”Weekend Vibe”, en perfekt sommarlåt, till den peppiga jullåten från 2022 ”My Only Wish”.

Trots att duon nått längre än vad många andra artister gör under en hel karriär finns inga planer på att sakta ner. Mer musik kommer!

Fotograf: Peter Hansen