Om Marcus & Martinus

Vid endast 21 års ålder har Marcus & Martinus redan hunnit etablera sig själva i stora delar av världen och förra året firade de 10 år som turnerande artister. Under åren har de haft enorma framgångar internationellt där de bland annat turnerat över hela Europa, varit förband för Jason Derulo, uppträtt på Nobelpriset och sälja ut Avicii Arena två gånger på några minuter. Deras låt Elektrisk har rekordet för den mest streamade norska låten någonsin.

Aktuella i Melodifestivalen 2024.

Med deras medryckande musik och otroliga scennärvaro är de omöjliga att inte gilla. Något som resulterat i stora sociala medier konton med miljontals följare och dedikerade fans över hela världen.

Nu åker Marcus & Martinus ut på en stor turné i Norden – We Are Not The Same Tour prt 1 – med spelningar på stora arenor.

“Efter flera års väntan ska vi äntligen ut på turné igen! Det kommer bli en fantastisk konsertupplevelse där vi bjuder på massor med ny musik blandat med hits från förr! Vi är så taggade på att få träffa er alla, vi har saknat er så mycket! Hoppas vi ses där”, säger Marcus & Martinus.

fotograf: